Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Sexy

19 juli 2022

Een liefde. Door: Arnaud Cathrine.

Een nieuw Querido Glow boek is altijd iets om naar uit te kijken! In dit geval is het er trouwens eentje met een prachtige cover. Ik heb elk Glow boek met veel plezier gelezen, het ene sprong er meer uit dan het andere. Een liefde springt er dolenthousiast bovenuit.

Ik moet toegeven dat ik er even in moest komen aangezien het een heel hedendaags boek is met hippe (spreek-) taal en de toevoeging van voetnoten en app-gesprekken (ik ben dan ook ongeveer drie keer zo oud als de doelgroep hé…).

Maar eens ik aan Vince gewend was was ik ook direct dol op hem. Want hoewel hij snel zijn vuisten gebruikt (als ze hem uitschelden) heeft hij ook een gigantisch groot romantisch hart. Zijn verzameling “Gestolen jongens” is zo ontroerend.

Ik las ergens dat het de hedendaagse, sexy versie is van Aidan Chambers’ Je moet dansen op mijn graf (boek én film zijn aanraders!) en dat is het ook. Een liefde is spannend, romantisch, grappig, sexy en triest. Het bevat alle aspecten van een hemelse eerste verliefdheid. In dit geval tussen twee geweldige jongens. Wat een aanrader! Ik hoop dat er snel meer boeken van Cathrine worden vertaald.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Een liefde
Titel:
Een liefde
Auteur:
Arnaud Cathrine
# pagina's:
289 p. : ill.
Uitgeverij:
Em. Querido's Uitgeverij
ISBN:
9789045127316
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Verliefdheid, Adolescentie, Homoseksuele mannen
Aanbevolen voor:
Grappig,
Kleurrijk,
Verleidelijk
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar,
Jeugd

Gerelateerde leestips