Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Sexy romantisch

20 september 2022

Anders dan je dacht. Door: Elle Kennedy.

Oh, Elle Kennedy deed het weer: ze schreef wederom een geweldig, zomers, sexy, spannend, romantisch verhaal. Yes! Ik weet niet hoe ze het doet en ik hoop vooral dat ze het blijft doen: de éne na de andere reeks schrijven die mijn hoofd ontspant en mijn lichaam opwarmt ;)

Elke keer dat er een reeks stopt (Off campus, Briar U,…) ben ik teleurgesteld omdat ik afscheid moet nemen van mijn favoriete personages. En ben ik bang omdat ik vrees dat er of geen volgende reeks komt of ze niet aan de vorige zal kunnen tippen. Maar telkens opnieuw verbaast Kennedy me op een positieve manier. Ik lees geen New Adult, dat is mijn ding niet. Behalve die van Elle, die verslind ik. Grote fan!

In Anders dan je dacht maken we kennis met de plichtsgetrouwe (afkomstig van een goede familie) Mackenzie die al jaren samen is met haar (ook welgestelde) vriend Preston. Omdat ze van haar ouders moet gaan studeren komt ze terecht in het door orkanen geteisterde kuststadje Avalon Bay. Daar maakt ze kennis met Cooper Hartley; barman en bouwvakker, de helft van een sexy tweeling.

Van wat er dan allemaal gebeurt ga ik nog niets verklappen behalve: er komt een schattige pup opdagen, we maken kennis met een huisspook, er is seks op een veranda en twee schommelstoelen wachten op nieuwe eigenaren,…

Anders dan je dacht las ik quasi in één ruk uit; elk hoofdstuk eindigt met een kleine cliffhanger en het wisselende perspectief (een hoofdstuk Cooper en dan weer eentje Mac) zorgt er ook voor dat je niet kan stoppen met lezen.

Ik zag dat de Engelse versie van deel 2 bijna verschijnt: ik kan niet wachten op de vertaling; zin in!

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Anders dan je dacht
Titel:
Anders dan je dacht
Auteur:
Elle Kennedy
# pagina's:
365 p.
Uitgeverij:
Love Books
ISBN:
9789021463995
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Studentenleven
Aanbevolen voor:
Cool,
Verleidelijk
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips