Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Mooi mooi mooi!

17 juni 2022

Mijn eerste dierenboek. Door: Little Dutch.

We spoelen even een paar maanden terug: tijdens een weekendje Centerparcs dwaal ik door de speelgoedwinkel (noem het een hobby) en daar stuit ik op het mooiste speelgoed ooit. Op slag verliefd! En ik wil alles! Maar ik ben 42, dus maak ik van mijn hart een steen en koop ik niets. Maar ik blijf me het merk herinneren: Little Dutch.

En nu heeft dat prachtige speelgoedmerk ook boeken. En heb ik (ondertussen 43) er eentje! Voor mijzelf! Mijn eerste dierenboek. Dat, als natuurfan, niet mijn eerste dierenboek is, maar bij uitstek wel mijn mooiste! Wat een (groot) prachtexemplaar.

Als u hun speelgoed kent: de getekende dieren in dit boek zijn even mooi, schattig en grappig als hun ‘echte’ speelgoedversie. Ik ben verliefd op alle dieren in dit boek, maar bij uitstek op de poes (2 keer), het vosje (de 2 versies), de narwal, het stokstaartje, het zeepaardje, de chimpansee,… Het enige nadeel aan dit boek is dat ik nu echt al deze dieren ook als speelgoed wil :)

Als u nog op zoek bent naar hét allerbeste kraamkadoo, een opkikkertje voor een vriend of iets om je eigen hart te laten zingen: koop dit fantastisch mooie boek!

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Mijn eerste dierenboek
Titel:
Mijn eerste dierenboek
Auteur:
# pagina's:
[16] p. : ill.
Uitgeverij:
Mercis Publishing
ISBN:
9789056479107
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Dieren, Woorden leren
Doelgroep:
Jeugd,
Vanaf 0-2 jaar

Gerelateerde leestips