Hilde Umans
Leestip van Hilde Umans
Een heerlijke verslaving...

Mij niet gezien

2 april 2024

Mila en haar vader reizen naar New York om de verdwenen vriend van haar vader, Matthew, te gaan zoeken. De twaalfjarige Mila is goed in raadsels oplossen maar eens in New York aangekomen blijkt het toch niet zo eenvoudig te zijn om Matthew op te sporen. Wat volgt is een avontuurlijke roadtrip waarbij Mila verschillende mensen ontmoet en bijzondere plaatsen bezoekt maar nog steeds geen spoor van Matthew...

Ik ben helemaal fan van de boeken van Meg Rosoff: ze heeft een geweldige schrijfstijl en kan treffend vertellen hoe jongeren opgroeien, in het leven staan, met vallen en opstaan vriendschap en liefde ervaren. Ze vermengt dit met de nodige humor en filosofische gedachtegangen zonder te moraliseren. Lees zeker ook haar andere boeken: Hoe ik nu leef, De Godden broers, Dat soort vrienden, Wat ik was... Stuk voor stuk pareltjes!

Synopsis

Als de beste vriend van Mila's vader plotseling verdwijnt, besluiten zij en haar vader om hem te gaan zoeken. Hoewel ze tijdens hun reis door Amerika heel wat over hem te weten komen, blijkt de zoektocht moeilijker dan Mila had verwacht. Vanaf ca. 13 jaar.

Hilde Umans
Leestip van Hilde Umans
Een heerlijke verslaving...

Mij niet gezien
Titel:
Mij niet gezien
Auteur:
Meg Rosoff
# pagina's:
223 p.
Uitgeverij:
Luitingh-Sijthoff
ISBN:
9789024570119
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Vader-kindrelatie, Opgroeien, Liefde
Aanbevolen voor:
Boeiend,
Grappig,
Wonderlijk
Doelgroep:
Jeugd,
Vanaf 12-14 jaar

Gerelateerde leestips