Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Boeiend!

15 december 2021

Koud water. Door: Kelli van der Waals.

We leven in onzekere tijden. We moeten in real life steeds vaker afstand van elkaar nemen, geen wonder dat we dan meer en meer toevlucht zoeken tot de digitale wereld. We gebruiken de sociale media en apps om ons leven zo veel mogelijk te optimaliseren, maar niet alles is maakbaar.

Die tegenstrijdigheden legt van der Waals haarfijn bloot. Ze wijst ons op allerlei fenomenen, valkuilen en denkfouten en alternatieve waarheden. Of het nu gaat om de hype van het in koud water zwemmen of de mommybloggers die toch niet zo lieflijk bezig blijken te zijn, of de selfiequeens die hun gezicht scheren (!?); alles komt aan bod.

Op een vlotte, persoonlijke, recht voor de raap manier schrijft Kelli met de nodige humor over de lastige, pijnlijke maar vaak ook gewoon boeiende digitale wereld waarin wij momenteel leven.

Verwacht geen kritische essays of antwoorden op onbeantwoordbare vragen maar geniet van een inkijkje in een wereld die soms ver van je af kan lijken te staan maar waarin jij gewoon de hoofdrol speelt (#selfiequeen).

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Koud water : hoe te leven in het digitale tijdperk
Titel:
Koud water : hoe te leven in het digitale tijdperk
Auteur:
Kelli Van der Waals
# pagina's:
238 p.
Uitgeverij:
Uitgeverij Atlas Contact
ISBN:
9789045044552
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Sociale media
Aanbevolen voor:
Boeiend,
Cool,
Werelds
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips