Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Girlpower

13 juli 2023

Hoe vermoord ik mijn familie? Door: Bella Mackie.

Wat een boek. Geweldige cover ook! Meer dan een miljoen exemplaren van verkocht en dat snap ik; de titel spreekt tot de verbeelding. - Wie droomt er soms niet even van om zijn hele familie uit te moorden? Of je lastige baas, luide buren of… -

Mackie kan schrijven, dit boek leest als een trein. Ideale zomerliteratuur voor aan het zwembad of op een dekentje onder een boom (mijn keuze). Vanaf de eerste pagina word je door Grace haar verhaal ingesleurd en tot aan op de laatste pagina blijf je op hete kolen zitten. Net als je denkt dat je alles hebt gehad komt er nog een plotwending van jewelste, hou je vast!

Dit boek doet natuurlijk een beetje denken aan de supergeweldige serie Killing Eve. (Als je het boek gelezen hebt begrijp je nog beter waarom ik dit schrijf.) Grace als killer kan niet tippen aan Villanelle, maar dat kan niemand, nooit.

Moorden waar je voor supportert (zo ver krijgen de schrijvers je), spannend gebracht, met de nodige humor én girlpower: ik hou ervan! Van mij mogen ze zelfs nog wat feministischer zijn. Moge er nog veel series en boeken in deze stijl volgen. Fan!

Synopsis

De rijke familie vn Grace wordt door haar vermoord.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Titel:
How to kill your family
Auteur:
Bella Mackie
# pagina's:
354 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
The Borough press
ISBN:
9780008439408
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Moorden, Familie, Wraak
Aanbevolen voor:
Grappig,
Sensationeel
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips