Katja Verbeeck
Leestip van Katja Verbeeck
"Dat is het ding over boeken. Ze geven je de kans om te reizen zonder je voeten te bewegen."

meeslepend

2 oktober 2023


Tijdens een avondje stappen leert de schuchtere Jovanny een stel vrienden kennen. Het klikt meteen, maar hij ervaart al snel dat zijn nieuwe vrienden er een verborgen agenda op na houden. Hij wordt achtervolgd door de mysterieuze Melissa. Zij heeft een steeds terugkerende nachtmerrie waarin Jovanny één van haar familieleden vermoordt.

Wanneer Jovanny ontdekt dat zijn ouders een verschrikkelijk geheim met zich meedragen, stort zijn wereld in mekaar. Paniek, radeloosheid en verdriet volgen elkaar in snel tempo op wanneer de liefde van zijn leven op een brutale manier wordt vermoord.

Het boek leest heel vlot en neemt je meteen mee! Onbereikbare liefde, wens naar een gelukkig leven. Hebben we die verlangens niet allemaal? Dat er narcisme ook in het verhaal meespeelt is helaas iets dat in het echte leven ook voorkomt. Mocht ook in het boek voorkomen vind ik. Wat ik persoonlijk heel mooi vond is de band tussen de hond en hem, zo'n diepe onvoorwaardelijke liefde! Ik heb de eerdere boeken gelezen van Johnny maar vond dit de beste qua schrijfstijl.

Wat gaat het volgend boek zijn?


Synopsis

Als een 25-jarige man eindelijk onder de plak van zijn ouders uit is, bouwt hij een leuke vriendenclub op maar hij kan niet vermoeden wat hij zich hiermee op de hals haalt.

Katja Verbeeck
Leestip van Katja Verbeeck
"Dat is het ding over boeken. Ze geven je de kans om te reizen zonder je voeten te bewegen."

Egyptisch Blauw
Titel:
Egyptisch Blauw
Auteur:
Johnny Bollé
# pagina's:
266 p.
Genre:
Romans ,
Thrillers
Uitgeverij:
Uitgeverij Schrijverspunt
ISBN:
9789462663305
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Adembenemend,
Boeiend
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips