Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Boe!

17 november 2021

De dieren van Fiep. Samenstelling: Gioia Smid. Illustraties: Fiep Westendorp.

Fiep is een imprint van Uitgeverij Volt. Geregeld brengen zij nieuwe boekjes uit met het werk van Westendorp, de royalty’s schenken ze aan de Fiep Westendorp Foundation. Dus als u een prachtig Fiep boekje koopt doet u niet enkel uzelf plezier: win-win!

De dieren van Fiep is een klein stevig vierkant kartonboekje vol dieren, op Fiep’s geheel eigen wijze getekend. Ik was al dol op koeien maar als dat bij u nog niet het geval is pas dan maar op want op de koe van Fiep wordt u gegarandeerd verliefd. Ze slaagt er zelfs in om een kakkerklak er leuk uit te laten zien! Het is een kijkboekje, een ontdekboekje, maar je kan het ook als zoekboekje gebruiken of zelfs als kapstok om je eigen verhalen aan op te hangen.

Fiep is en blijft essentieel in elke boekenkast, bij jong en oud. Voor nostalgisch terugkijken en voor het eerst ontdekken bij elke volgende generatie.

Synopsis

Vierkant, hardkartonnen prentenboek met vrijstaande kleurentekeningen van allerlei soorten dieren en de plekken waar ze wonen: in het bos, de lucht, de dierentuin en het circus maar ook knuffels en huisdieren. Vanaf ca. 2 jaar.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

De dieren van Fiep
Titel:
De dieren van Fiep
Auteur:
Fiep Westendorp
# pagina's:
[30] p. : ill.
Uitgeverij:
Fiep
ISBN:
9789045113784
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Woorden leren
Aanbevolen voor:
Beeldschoon,
Boeiend,
Kleurrijk
Doelgroep:
Jeugd,
Vanaf 0-2 jaar

Gerelateerde leestips