Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Yes!

22 oktober 2020

Yes, Baby. Door: Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen.

Sinds ik Damn, Honey in de Buchbar vond ben ik een grote fan van Marie Lotte en Nydia. Van hun boeken én hun podcast. Waar Damn, Honey en Heb je nou al een vriend voor vrxuwen werden geschreven is Yes, Baby speciaal voor jongen meidxn.

Alles wat je wil weten als je jong bent (en waar niet over gepraat wordt) in verband met je lichaam, menstruatie en seks, daar schrijven zij over. Dus ja, ook over okselhaar, zweetsnorren en doorlekken. Ze vertellen eerlijk en openhartig over hun eigen ervaringen, soms aangevuld met die van volgers van hen. Doordat ze zo ongeremd en schaamtevrij zijn laten ze jou als lezer duidelijk voelen dat je niet alleen bent en dat je je nergens over hoeft te schamen.

Oh wat had ik dit boek graag 30 jaar geleden gelezen! Maar ook nu, op 41-jarige leeftijd heb ik het vol belangstelling gelezen. De Damn Honey’s zijn enthousiast, empowerend, bloedeerlijk en je grootste cheerleaders.

Dit boekje zou verplichte kost moeten zijn op scholen. Ik kan niet wachten tot deel 2 en 3 in deze reeks verschijnen (over seksualiteit, gender, feminisme en activisme). Lang leve Nydia en Marie Lotte!

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Yes, baby : alles wat je wilt weten als je jong bent, maar waar niet echt over gepraat wordt
Titel:
Yes, baby : alles wat je wilt weten als je jong bent, maar waar niet echt over gepraat wordt
Auteur:
Marie Lotte Hagen
# pagina's:
108 p.
Uitgeverij:
Blossom Books
ISBN:
9789463491679
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Menstruatie
Aanbevolen voor:
Slim
Doelgroep:
Jeugd,
Vanaf 12-14 jaar

Gerelateerde leestips