Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Sexy boeiend!

18 januari 2024

Turned on. Door: Eva de Visser van Rouze.

Erotische verhalen lees ik graag. Ik heb dan ook al heel wat geile bundels in mijn kast.

Rouze is een platform boordevol geëmancipeerde sexy verhalen, om te luisteren en of te lezen. Die verhalen zijn geschreven door bekende en onbekende schrijvers. Een aantal van die behoorlijk hete verhalen zijn door Rouze-oprichter Eva de Visser bij elkaar gebracht in deze bundel.

Turned on is niet het meest geile boek in mijn bezit. De verhalen zijn supersexy en heel doeltreffend, laat daar gaan twijfel over bestaan, maar het tofste aan deze bundeling zijn de gesprekken die de Visser voerde met allerlei mensen die iets met seks hebben. Denk bijvoorbeeld aan: dominatrix Coco of seksprofessor Daphne Gakes. Het inkijkje in hun vakgebied en hun persoonlijke (seks)-leven is veelal inspirerend en een eye-opener.

Door Turned on verbeter je niet enkel je erotische leven maar ook je geluksgevoel en de liefde voor je eigen lichaam én genot. Een heel belangrijk boek dus! Lees het, deel het, gebruik het. En geniet!

Synopsis

Erotische verhalen om de fantasie te prikkelen, aangevuld met interviews met experts over seksuele fantasieën en de weg naar een bevredigend seksleven.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Turned on : durf te fantaseren
Titel:
Turned on : durf te fantaseren
Auteur:
Eva De Visser
# pagina's:
192 p.
Uitgeverij:
Cargo
ISBN:
9789403129631
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Verleidelijk
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips