Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Troostend!

23 augustus 2021

Perfect imperfect. 28 inspirerende, beroemde mensen vertellen over hun mentale gezondheid. Door: Leo Potion en Ana Strumpf.

Het is oké om niet oké te zijn, dat weet ik nu maar dat wist ik vroeger toen ik klein was niet. Jaren therapie hebben me gelukkig het één en ander geleerd ;)

Weten dat jij niet de enige bent die het moeilijk heeft, met iets worstelt, dat helpt. Zeker als die persoon beroemd is, geef maar toe. Want net zij lijken de mensen die alles wél op orde hebben, die nooit bang zijn of triest. Jammer voor hen leren we, door dit boeiende boek, dat dat helemaal niet waar is.

Lady Gaga heeft PTSS, Emma Stone had paniekaanvallen, Marie Curie had periodes van depressie en Beethoven schijnt bipolair te zijn geweest. En dat zijn maar een paar iconische voorbeelden die ondanks hun mentale gezondheidsproblemen wereldberoemd werden omdat ze zo goed zijn (waren) in hun vak! Misschien waren ze net daarom wel zo goed.

Perfect imperfect is een troostend hart onder de riem, het is opbeurend en empowerend. Het is inspirerend en maakt iets wat toch nog altijd een beetje taboe blijkt meer bespreekbaar; een super aanrader dus!

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Perfect imperfect : 28 inspirerende, beroemde mensen vertellen over hun mentale gezondheid
Titel:
Perfect imperfect : 28 inspirerende, beroemde mensen vertellen over hun mentale gezondheid
Auteur:
Leo Potion
# pagina's:
58 p. : ill.
Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
ISBN:
9789002273964
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Beroemde personen
Aanbevolen voor:
Boeiend,
Cool
Doelgroep:
Jeugd,
Vanaf 9-11 jaar

Gerelateerde leestips