wendy struyf
Leestip van wendy struyf
Mooie woorden maken mooie zinnen, mooie zinnen maken prachtige verhalen om te koesteren

De donkere wereld van mevrouw March! Subliem!

5 augustus 2023

Dit debuut kan je een psychologische horrorroman noemen met een hoge spanningsboog.

*Mevrouw March is de vrouw van bestseller auteur George March. Mevouw March straalt klasse uit en probeert haar dagen te vullen met kuieren in de verfijnde buurt van de Upper East Side. Mevrouw March haar leven is één van dagelijkse routine, wanneer de bakkersvrouw Patricia haar vraagt of het nieuwe hoofdpersonage de hoer Johanna geïnspireerd is op haar, komen er scheuren in de psychologische welzijn van mevrouw March. Mevrouw March geraakt in de ban van het hoofdpersonage Johanna en trekt haar man in twijfel. Waanbeelden en paranoïde gedachten sluipen haar leven binnen.

Wat een intrigerend verhaal is mevrouw March! De auteur weet de lezer in de ban te houden van dit plot en het boek wegleggen is geen optie. De eenzaamheid en waanbeelden kruipen beetje bij beetje doorheen het verhaal en overheersen tijdens het lezen. De lezer wentelt zich in de gedachtegang van Mevrouw March en opgelet deze gedachtegang is wankel en onstabiel. Naar het einde toe komt er in het verhaal een hoog thrillergegeven en begint de lezer zelf aan alle elementen te twijfelen! Sterk neergezet! Dit boek komt binnenkort op het grote scherm, al betwijfel ik of het verhaal even sterk gaat binnenkomen bij de kijker.

Synopsis

De keurige, plichtsgetrouwe echtgenote van een schrijver start een paranoïde zoektocht om erachter te komen wat haar echtgenoot voor haar verbergt.

wendy struyf
Leestip van wendy struyf
Mooie woorden maken mooie zinnen, mooie zinnen maken prachtige verhalen om te koesteren

Mevrouw March
Titel:
Mevrouw March
Auteur:
Virginia Feito
# pagina's:
285 p.
Uitgeverij:
The House of Books
ISBN:
9789044364521
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Paranoia, Identiteit, Psychische problemen
Aanbevolen voor:
Adembenemend,
Bloedstollend,
Subtiel
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips