Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Ace

20 maart 2023

Carrie Soto is back. Door: Taylor Jenkins Reid.

Na De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo en Daisy Jones & The Six (momenteel als serie een grote hit) is dit het derde deel in de California Dream reeks van Jenkins Reid. En wederom volgen we een sterke vrouw die niet enkel vecht tegen het patriarchaat maar vooral ook tegen zichzelf.

Eerlijk gezegd is dit mijn minst favoriete deel. Maar dat heeft volledig te maken met mijn desinteresse in tennis. Want een mindere Reid is nog altijd goed hoor en ik had nooit gedacht 381 pagina’s lang op het puntje van mijn stoel te zitten, aan de pagina’s gekluisterd. Super spannend, echt een pageturner.

Naast een boek over tennis is dit vooral een boek over een intense (vaak lastige) band tussen een vader en zijn dochter. Het handelt over omgaan met verlies (van een moeder, van een droom, van een titel,…), vallen en weer opstaan, vechten en toch zacht proberen blijven. Voor jezelf én anderen.

Carrie Soto is geen gemakkelijke vrouw, niet voor haar naasten, niet voor haar concurrenten en de pers, maar ook niet als personage, voor de lezers. En toch ga je van haar houden. Dat is het talent van Jenkins Reid. Daarom zijn haar boeken wereldwijd #booktok hits en daarom verkopen ze als gek. Eens je een boek van haar las wil je meer en meer en meer. Komt er een vierde deel Taylor? Zin in!

Synopsis

Carrie Soto was ooit de beste tennisspeelster ter wereld. Zes jaar nadat ze gestopt is dreigt haar opvolgster Niki Chan het aantal gewonnen titels te overtreffen. Soto gaat weer tennissen om dit te voorkomen.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Titel:
Carrie Soto is back
Auteur:
Taylor Jenkins Reid
# pagina's:
369 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
Hutchinson Heinemann
ISBN:
9781529152128
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Ambitie, Tennis, Vrouwen, Sport
Aanbevolen voor:
Bloedstollend,
Sensationeel
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips