wendy struyf
Leestip van wendy struyf
Mooie woorden maken mooie zinnen, mooie zinnen maken prachtige verhalen om te koesteren

Laat je meenemen naar hartenrijk!

22 april 2020

Wat een mooi sprookje heeft auteur Marissa Meyer hier neergeschreven, als je houdt van hobbelpaardenvliegen, een sprekende kat, het witte konijn, monsters, de hoedenmaker en veel fantasy dan zou ik direct zeggen gewoon lezen. De auteur heeft hier zeker mijn hart gestolen, met nadruk op hart. Spanning, liefde, intriges wisselen elkaar af met op de achtergrond het hartenrijk. Ze heeft van een sprookje een prachtig liefdesverhaal gemaakt, dat me echt in de ban had, ze zet op een mooie manier personages neer met sterk uitgespit karakters en af en toe een humoristische noot.

Korte inhoud: Lady Pinkerton Catherine is de dochter van Markies en Markiezin Pinkerton, haar droom is om ooit een banketbakkerij open te doen in het hartenrijk. Samen met haar dienstmeisje Mary Ann die tevens haar beste vriendin is, zoeken ze een oplossing om deze droom te verwezenlijken, want hoe kan een Lady ooit een eigen zaak hebben of een gewoon leven te leiden met eigen keuzes. Want haar ouders zien een andere toekomst voor haar, een huwelijk met de kleine giechelende hartenkoning. Als de hartenkoning zijn oog heeft laten vallen op Catherine, zal ze moeten vechten om haar droom.

Synopsis

Voordat lady Catherine Pinkerton de bittere Hartenkoningin van Wonderland was, droomde ze vol passie over het openen van een banketbakkerij en was ze smoorverliefd op de hofnar. Maar de Hartenkoning en haar ouders hebben andere plannen. Vanaf ca. 15 jaar.

wendy struyf
Leestip van wendy struyf
Mooie woorden maken mooie zinnen, mooie zinnen maken prachtige verhalen om te koesteren

Harteloos
Titel:
Harteloos
Auteur:
Marissa Meyer
# pagina's:
511 p.
Genre:
Fantasy
Uitgeverij:
Blossom Books
ISBN:
9789020678963
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Betoverend,
Grappig,
Om samen te lezen
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar,
Jeugd

Gerelateerde leestips