Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Hoop!

19 mei 2022

En dan nu het goede nieuws… Door: Ruby Wax.

Eerlijk gezegd volg ik het nieuws minder en minder. Ik zet soms de radio uit om het niet te moeten horen. Ik lees de weekendkrant, ik wil wel bijblijven, maar al die dagelijkse ellende maakt me angstig, bozig en triest.

Herkenbaar? Lees dan het nieuwe boek van Wax. Zij ging op zoek naar mensen die de wereld beter maken, die duurzame oplossingen bieden voor de vele problemen waar we heden ten dage met kampen. Die verhalen bundelde ze tot een hoopgevend, enthousiasmerend, blikverruimend, grappig boek. Want ja, het is en blijft Ruby Wax. Naast aandacht voor mindfulness valt er ook veel te lachen, soms in haar persoonlijke verhalen maar ook in haar soms absurde, droogkomische beschrijvingen van de innovaties die ze tegenkomt.

Niet alles is volledig haar ding maar wat al die initiatieven gemeen hebben is: mensen die er met hart en ziel voor gaan, met oog voor het welzijn van mens en dier én die uit gaan van verbinding en samenwerking.

Een boek dat je hart verwarmt en ontspant. Je kan geruster ademhalen; je krijgt weer hoop voor de toekomst, geloof in de mensheid en een glimlach op je gezicht! Merci Ruby!

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

En dan nu het goede nieuws… : op naar de toekomst
Titel:
En dan nu het goede nieuws… : op naar de toekomst
Auteur:
Ruby Wax
# pagina's:
287 p.
Uitgeverij:
Volt
ISBN:
9789021462868
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Toekomstvisies, Maatschappelijk welzijn
Aanbevolen voor:
Boeiend,
Slim
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips