Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

De waarheid

10 december 2020

De zilverboom. Door Lucinda Riley.

Dat Riley kan schrijven weten de lezers van De zeven zussen-reeks al langer. Dat Riley vroeger schreef onder de naam Edmonds weten ze misschien nog niet. De zilverboom verscheen voor het eerst in 1995 (onder een andere naam en met Edmonds als schrijver op de cover) in 2015 heeft ze het boek helemaal herschreven en die versie kunnen wij nu in het Nederlands lezen.

Het verhaal van Greta die na dertig jaar naar Marchmont terugkeert waar ze ooit, jaren geleden, nog voor ze haar geheugen verloor bij een ongeval, heeft gewoond grijpt je beet en laat je niet meer los. Het is spannend en meeslepend, vol glamour, liefdesverhalen en familieperikelen.

Tijdens een wandeling in de tuin stuit Greta op een grafsteen die plotsklaps een deel van haar geheugen terugbrengt. Langzaamaan keren meer en meer herinneringen terug en raken wij als lezer meer en meer in het tragische verleden van Greta en haar familie verstrikt.

Met dit boek in de zetel, voor het haardvuur, even weg zijn van de wereld deed echt deugd. Tot het einde van De zilverboom zit je gespannen op het randje van je stoel, de zetel in mijn geval ;)

Dit is ideale herfstlectuur, met het gure weer buiten. Geniet er van!

Synopsis

Drie generaties vrouwen uit een familie hebben een totaal verschillend leven dat zich voornamelijk afspeelt rond een sfeervol landgoed in Wales.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

De zilverboom
Titel:
De zilverboom
Auteur:
Lucinda Riley
# pagina's:
543 p.
Uitgeverij:
Xander
ISBN:
9789401613071
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Verleidelijk
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips