Sofie Metsers
Leestip van Sofie Metsers
"A well-read woman is a dangerous creature."

Zeven echtgenoten, wie was haar ware liefde?

2 februari 2022

Evelyn Hugo is een Hollywood icoon die niet enkel bekend staat om haar prachtige uiterlijk en Oscar nominaties, maar ook voor haar tumultueuze liefdesleven. Ze trouwde maar liefst zeven keer in haar leven!

Evelyn heeft al jaren geen interviews meer gegeven. Tijdschrift Vivant is dan ook maar al te blij wanneer ze gecontacteerd worden om het eerste interview in jaren te mogen afnemen. Evelyn Hugo staat er echter op dat de journalist die het stuk schrijft de onbekende Monique Grant is. Waarom moet Monique dit artikel schrijven en wie was nu eigenlijk Evelyn Hugo's ware liefde?

Taylor Jenkins Reid is een meester in het neerzetten van levensechte personages. Je vergeet tijdens het lezen bijna dat de actrice Evelyn Hugo nooit bestaan heeft. Het volgen van Evelyns leven en haar verboden liefde boeit van begin tot einde. Een schitterende combinatie van historische fictie en romantiek!

Synopsis

De Amerikaanse filmdiva Evelyn Hugo heeft na jaren mediastilte besloten haar levensverhaal toe te vertrouwen aan de onbekende journalist Monique Grant.

Sofie Metsers
Leestip van Sofie Metsers
"A well-read woman is a dangerous creature."

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo
Titel:
De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo
Auteur:
Taylor Jenkins Reid
# pagina's:
452 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
Ambo|Anthos
ISBN:
9789026352874
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Hollywood
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips