Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Fan!

5 november 2020

De prinses kan zich prima zelf redden. Door: Amanda Lovelace.

Vorig jaar kocht ik tijdens onze jaarlijkse vakantie in Engeland The mermaid’s voice returns in this one van Amanda. Ik was direct fan. De cover zorgde dat ik het kocht, de inhoud maakte me verliefd. Mijn plan was om dit jaar in Engeland nog meer Amanda’s te kopen, dat plan viel zoals u wel kan raden in duigen. Maar, goed nieuws: ik vond The wich doesn’t burn in this one in boekhandel Kartonnen Dozen. En nu nog beter nieuws: de eerste bundel van Lovelace is nu in het Nederlands vertaald en gewoon overal te krijgen. Feest!

Ik waarschuw je maar (zoals zij ook doet aan het begin van het boek): Amanda schrijft niet voor doetjes. Ze is rauw, eerlijk en puur. Ik moest er even aan wennen maar toen was ik ook helemaal verkocht. Ze schrijft niet mooi. Ze schrijft pijnlijk, eerlijk, intens, krachtig, woedend, stralend, zinderend en empowerend. Ze is een echte koningin.

Laat je raken door haar woorden, voel de pijn en kom gelouterd uit deze bundel tevoorschijn. Het zijn harde tijden, er komen nog moeilijke maanden aan. Laat poëzie je metgezel zijn.

“ In aanloop: je eigen goede afloop. – Jij komt er wel.”

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

De prinses kan zich prima zelf redden
Titel:
De prinses kan zich prima zelf redden
Auteur:
Amanda Lovelace
# pagina's:
208 p.
Uitgeverij:
Muse
ISBN:
9789045326108
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Adembenemend
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips