Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Toegift

3 mei 2022

De finale. Door: Elle Kennedy.

De finale dat zijn 4 novelles in één boek. De vier koppels: Hannah en Garrett, Logan en Grace, Allie en Dean én Sabrina en Tucker uit de Off Campus-serie komen elk nog eens aan bod. Als trouwe Kennedy fan vraag je je natuurlijk af wat er met je favoriete koppels gebeurt na het aflopen van de serie, in De finale krijg je antwoorden.

Net als in elke toegift, denk maar aan A year in the life (Gilmore girls), krijg je meer én minder dan je verwacht. Je kijkt er giga hard naar uit en daardoor word je sowieso wat teleurgesteld. Maar het geeft ook een fijn gevoel om je vertrouwde personages terug te zien (lezen).

Elle Kennedy heeft er ook voor gezorgd dat het 4 totaal verschillende, spannende novelles zijn, met elk een kleine portie seks (minder dan we van haar gewend zijn) én een terugkerende grap (Alexander). Het is niet het allerbeste wat ze al geschreven heeft en ik zou ook niet met dit boek beginnen als je nog niets van haar gelezen hebt (begin dan met De deal) maar voor de fans is het een geweldige toegift.

Ik kijk al uit naar een volgende sexy reeks van haar. Ik las dat een paar fans smeken om een queer-boek, lijkt me helemaal geweldig!

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

De finale
Titel:
De finale
Auteur:
Elle Kennedy
# pagina's:
332 p.
Uitgeverij:
Love Books
ISBN:
9789021461465
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Studentenleven, IJshockey
Aanbevolen voor:
Boeiend
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips