André Oyen
Leestip van André Oyen
Via papier de wereld rondreizen.

Alles wat het smakelijke leven in Spanje te bieden heeft

24 oktober 2023

Voor hun boek TAPAS, VERHALEN EN RECEPTEN verzamelden de auteurs de recepten van veertig van de populairste en lekkerste tapas en raciones die ze kregen voorgeschoteld op hun reizen door alle uithoeken va Spanje. Het is een heel smakelijk boek niet alleen omdat het smaakpapillen prikkelt maar ook omdat ze door hun vlot geschreven verhalen de leeslust aanwakkeren. Omdat aan veel barretjes, straten, pleinen, dorpen, steden of streken mooie verhalen kleven, weten ze die op heel aantrekkelijke manier met de lezer te delen. Vaak gaan deze verhalen over eten en drinken, maar ook alles wat ze over het land en zijn bevolking te vertellen hebben doet je verlangen naar een trip door heen het zonnige Spanje met zijn heerlijke tapas.

TAPAS, VERHALEN EN RECEPTEN verenigt alles wat het smakelijke leven in Spanje te bieden heeft en ik heb dan ook met veel plezier verslonden (figuurlijk dan toch)!

Over de auteurs:

Janneke Vreugdenhil (Maasland, 25 september 1968) is een Nederlands culinair journalist, kookboekenauteur (Koolhydraatarme bijbel) en schrijver. Edwin Winkels is schrijver en sportjournalist en woont sinds 1988 in Spanje, waar hij onder andere werkt als correspondent voor het AD, Het Parool en de NOS. Hij heeft twaalf non-fictieboeken en vijf romans in het Nederlands en Spaans geschreven. Het boek I love groente werd in 2014 door de Nederlandse Vegetariërsbond verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek.

André Oyen
Leestip van André Oyen
Via papier de wereld rondreizen.

Titel:
TAPAS, VERHALEN EN RECEPTEN
Auteur:
Janneke Vreugdenhil Edwin Winkels
# pagina's:
167
Aanbevolen voor:
Boeiend,
Inspirerend,
Kleurrijk

Gerelateerde leestips