Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Hot!

25 augustus 2021

De list. Door: Elle Kennedy.

Een nieuwe Elle Kennedy is telkens een feestje, uit ervaring ga ik daar van uit en ook deze keer stelde ze me niet teleur! Oh wat lees ik haar graag en oh wat een schril contrast vormt zij met andere schrijvers uit hetzelfde genre (new adult/sport/universiteit/…). Hoewel ik daar niet echt over kan oordelen want (na enkele scheve schaatsen) lees ik enkel Elle :)

In De list maken we kennis met Taylor die gedacht had dat ze tijdens haar studie genoeg zelfvertrouwen zou kweken om een hoop lol te beleven maar zich nog even onzeker voelt als vroeger. Voor een ‘Waarheid, durven of doen-opdracht’ op een feestje moet ze ijshockeyer Conor verleiden. Wat ze ook doet maar niet zonder hem de waarheid te vertellen. Hij helpt haar die avond uit de nood en Taylor denkt dat ze hem later nooit meer zal zien tot…

Voor een stuk kan je natuurlijk al raden wat er zal gebeuren maar Kennedy slaagt er ook nu in om het verhaal onverwachte wendingen te geven. Op de één of andere manier verwerkt ze in al haar boeken hedendaagse problemen (daterape, slutshaming, wraakporno,…) zonder er echt een zwaar onderwerp van te maken. Dat zorgt ervoor dat haar verhalen, net als haar personages meer diepgang hebben. Ze weet je te raken.

Het fijne is dat we opnieuw kennismaken met een paar oudgedienden zoals Hunter, Brenna, Demi en Summer. En Coach niet te vergeten.

Verliefdheid, vriendschap, misverstanden, jezelf bloot geven (figuurlijk én letterlijk), vertrouwen, girlpower, sisterhood en een lekkere portie seks. Het vertrouwde recept van Elle Kennedy maar dan anders, het verveelt me nooit en ik kijk al uit naar haar volgende boek! Laat je niet misleiden door de flauwe covers en laat je tot een nieuwe verslaving verleiden!

Synopsis

Twee studenten doen voor de schijn alsof ze een relatie hebben, maar worden dan echt verliefd op elkaar.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

De list
Titel:
De list
Auteur:
Elle Kennedy
# pagina's:
348 p.
Uitgeverij:
Volt
ISBN:
9789021424835
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Studentenleven
Aanbevolen voor:
Cool,
Grappig,
Verleidelijk
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips