Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

liefde

28 januari 2021

Al die tijd. Door Mikki Daughtry en Rachel Lippincott.

Dit is het tweede boek van Daughtry en Lippincott. Van hun eerste, Vijf stappen van jou, was ik helemaal ondersteboven. Ik las dat er ondertussen al een film van is verschenen en die wil ik graag zien.

Al die tijd lijkt een beetje op Vijf stappen: de cover is even prachtig, het verhaal is ook een liefdesverhaal én het speelt zich tevens deels af in een ziekenhuis. Maar daar houdt de vergelijking op.

We maken kennis met Kyle, die jarenlang een koppel was met Kimberly, die het op de avond van hun eindexamenfeest voor de zevende keer uitmaakt met hem. Net voordat ze samen een auto-ongeluk hebben. Kyle wordt wakker in het ziekenhuis en Kimberly lijkt overleden te zijn…

Wat er dan allemaal gebeurt lijkt voorspelbaar te zijn maar dat is het absoluut niet. Gelukkig maar. Want dat maakt dat dit boek niet enkel leest als een liefdesverhaal maar ook als een thriller. Je moet verder lezen, je wil perse weten wat er aan de hand is,…

Ikzelf was net iets meer fan van Vijf stappen van jou, geen idee waarom. Maar wie houdt van een magisch liefdesverhaal met spannende elementen gaat dit boek zeker vol genot verslinden.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Al die tijd
Titel:
Al die tijd
Auteur:
Rachael Lippincott
# pagina's:
267 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
Volt
ISBN:
9789021423784
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Hersenbeschadigingen
Aanbevolen voor:
Wonderlijk
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar,
Jeugd

Gerelateerde leestips