Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Supertof!

21 oktober 2021

100 eerste woordjes in de stad. Getekend door: Edward Underwood.

Oh wat een supertof boek! Groot, stevig, kleurrijk. Een kartonboek om op een hele toffe manier woordjes te leren. De tekeningen maken je instant vrolijk en doen een beetje aan de tekenstijl van Alain Grée denken. Maar dan helemaal nu: inclusiever en actueler. Gelukkig maar.

Extra fijn zijn de flappen die je kan optillen om een verrassing te ontdekken en die is soms erg grappig (mummie). Je loopt niet zo maar door de stad: je gaat naar de dierentuin, het zwembad, het museum en zo veel meer. De kleuren, de vrolijkheid, het educatieve luik; dit alles maakt dat 100 eerste woordjes snel één van je favoriet (voorlees)-boeken zal worden.

Ik kende Underwood nog niet maar ben nu wel fan. Hij laat zelfs de duiven die mijn zelfgekweekte boontjes opaten er schattig uitzien ;)

Synopsis

Wat zie je allemaal op de boerderij, of als je buiten bent in het park, of als je naar bed gaat? En welke voertuigen ken je allemaal? Groot hardkartonnen aanwijsprentenboek, ingedeeld in zeven thema’s. Met vrolijk gekleurde tekeningen en flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

100 eerste woordjes
Titel:
100 eerste woordjes
Auteur:
Edward Underwood
# pagina's:
[14] p. : ill.
Uitgeverij:
Gottmer
ISBN:
9789025771218
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Woorden leren
Aanbevolen voor:
Kleurrijk,
Werelds,
Om samen te lezen
Doelgroep:
Jeugd,
Vanaf 0-2 jaar

Gerelateerde leestips