Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

Dierenfeest!

5 september 2022

100 eerste woordjes in de natuur. Tekst: Nosy Crow. Illustraties: Edward Underwood.

Als je één keer een boek van Underwood hebt gezien herken je een volgend vanop kilometers afstand; zijn tekenstijl is kleurrijk, vrolijk én schattig. Ik heb zijn boek ‘100 eerste woordjes in de stad’ ook en ben er nog steeds een beetje verliefd op. ‘In de natuur’ is misschien wel nog mooier. Want ja, de natuur is an sich al mooi, dat gecombineerd met het talent van Edward Underwood maakt dit tot een heus pareltje.

Het boek is groot, stevig, heeft flapjes waar verrassingen onder schuilen en 100 mooie tekeningen. Geloof me: dit is een boek dat jij en je kinderen zullen blijven koesteren! Sommige prenten wil ik uitknippen en aan mijn muur hangen, andere wil ik als tattoo op mijn lichaam. Underwood fan en benieuwd wat zijn volgende thema zal worden. 100 eerste woordjes in het bos? Nog meer dieren :)

Synopsis

Wat zie je allemaal op de boerderij, of als je buiten bent in het park, of als je naar bed gaat? En welke voertuigen ken je allemaal? Groot hardkartonnen aanwijsprentenboek, ingedeeld in zeven thema’s. Met vrolijk gekleurde tekeningen en flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Els Van Haute
Leestip van Els Van Haute
Books are my food.

100 eerste woordjes in de natuur
Titel:
100 eerste woordjes in de natuur
Auteur:
Edward Underwood
# pagina's:
[14] p. : ill.
Uitgeverij:
Gottmer
ISBN:
9789025776473
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Natuur
Doelgroep:
Jeugd,
Vanaf 0-2 jaar

Gerelateerde leestips