Van wafel tot koek. Nottebohmlezing door Regula Ysewijn

Dit najaar geven we het woord aan auteurs en onderzoekers die op basis van de rijke collectie van de Erfgoedbibliotheek nieuw werk hebben gepubliceerd. Regula Ysewijn deed onderzoek naar de eetcultuur in de Lage Landen op basis van onze uitgebreide historische kookboekencollectie.

Regula verrast de lezer opnieuw met sprekende beelden en heerlijke recepten van de Lage Landen in haar nieuwste bakboek Van wafel tot koek. Van traditionele roggebroden over knapperige krakelingen tot de vertrouwde Sinterklaaslekkernijen, Regula’s creaties nodigen uit om meteen zelf aan de slag te gaan.



Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een passie voor historische recepten en hun verhalen. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het Britse programma The Great British Bake Off. Ze vertoeft vaak in Groot-Brittannië, waar ze meewerkt programma’s maakt voor BBC en meewerkt aan het magazine van Borough Market.


Praktisch

Zondag 10 december van 11 uur tot 12.30 uur
Nottebohmzaal van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, ingang Hendrik Conscienceplein 4, 2000 Antwerpen
Standaardticket per lezing: € 5 / € 2,5 leden Dotatiefonds voor Boeken en Letteren

Van wafel tot koek. Nottebohmlezing door Regula Ysewijn
Datum:
10 dec. 2023
Startuur:
11:00
Einduur:
12:30
Organisator:
Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience
Locatie:
Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience
Hendrik Conscienceplein 4, Antwerpen