'Heel de wereld' - Steven Vromman, Klarremieken Van Vooren en Moya De Feyter

Steven Vromman (Low Impact Man) en Klarremieken Van Vooren (klarinet, accordeon, zang) hebben een nieuwe voorstelling. Speciaal voor jullie brengen ze in primeur ‘Heel de wereld’, in combinatie met de poëtische intermezzo's van woordkunstenaar Moya De Feyter.

Het wordt een unieke avond met muziek, poëzie en verhalen over de wereld waarin we leven. Maar er is hoop op beterschap. En die hoop vinden we in de eerste plaats bij onszelf. "Als de toekomst om zeep is, kan je best zelf zeep leren maken" stelt Steven Vromman met een kwinkslag. Laat je op sleeptouw nemen door de geschiedenis van onze planeet aarde. Voel de ontroering van de natuur in de gedichten van Moya. Laat je muzikaal in vervoering brengen door Klarremieken Van Vooren. En zing met volle borst mee met een ironisch liedje over hoe we onszelf tot de uitputting drijven. Maar vooral: ervaar dankbaarheid voor het vele mooie waar we dagelijks van kunnen genieten.

Geen saaie grafieken en cijfers over klimaat, geen tips om je voetafdruk te verkleinen. Maar ontroering en verbinding in turbulente tijden mét een humoristische twist…


'Heel de wereld' - Steven Vromman, Klarremieken Van Vooren en Moya De Feyter
Datum:
09 nov. 2023
Startuur:
20:00
Einduur:
22:00
Organisator:
Bibliotheek De Poort
Locatie:
Bibliotheek De Poort
Willem Van Laarstraat 15 - 17, Berchem (Antwerpen)