StoryLand uitgeverij

Met meer dan 70 auteurs en weldra het honderste boek dat uitgegeven wordt zijn we geen kleine uitgeverij meer. in 2021 mochten we de Belgian Prestige Award ontvangen als uitgever van het jaar.

StoryLand is veel meer dan een klassieke uitgeverij. Het is opgericht door gepassioneerde mensen die al jaren in het vak zitten en het niet langer konden aanzien dat uitgeverijen alle winst op zak staken, de auteur alle rechten ontnamen en hem met wat broodkruimels naar huis stuurden. De meeste auteurs blijven ook in het ongewisse, weten niet wat er met hun boek gebeurt, aan wie het verkocht is en hoeveel exemplaren. Ze kunnen maar hopen dat de afrekening die meestal na een jaar volgt juist is en de betaling geen maanden op zich laat wachten.

Dit is naar onze mening niet fair en volledig respectloos voor de auteur die zijn geesteskind afgeeft en hoopt dat het in goede handen is.

Daarom heeft StoryLand een aantal formules ontwikkeld waarmee we auteurs echt kunnen helpen en hen met een professioneel team kunnen bijstaan, om maximaal de vruchten van hun werk te kunnen plukken.

  • Nijverheidsstraat 70
    2160 Wommelgem