Gompel&Svacina Uitgevers

Uitgeven is een prachtig vak. Daar komt veel creativiteit aan te pas. Auteurs en uitgevers die elkaar inspireren. Deze vrijplaats voor het ontwikkelen van ideeën en vooral het delen van kennis wil Gompel&Svacina bij uitstek zijn.

‘Informatie wijzigt snel. Waarom zou u daarom vandaag nog vakkennis vastleggen die jarenlang ongewijzigd moet blijven, met verouderde informatie tot gevolg? Dat is vandaag nergens meer voor nodig.’

Ook promotie van wetenschappers en hun werk hoeft niet immuun te zijn voor hedendaagse marketingtechnieken. Ook de verkoopkanalen zijn grondig veranderd, met onder meer een directe benadering van het doelpubliek. En boeken hoeven niet te concurreren met digitale ontwikkelingen. Vecht niet tegen valse vijanden. Zo vele auteurs willen hun kennis delen. Precies het kennis delen wordt het adagium van de uitgeverij. Het hele wetenschappelijk uitgeven beweegt enorm. Wanneer alles verandert, is het goed om op een nieuw blad te beginnen.

Kwaliteit, naar inhoud en vorm, staat voorop en die kan op verscheidene manieren worden bewaakt. De zorg daarvoor zit in het dna van Gompel&Svacina.

  • Nationalestraat 111
    2000 Antwerpen