Leesclub Cortina

Lees je graag boeken en wil je daar ook graag iets over vertellen? Kom dan naar leesclub Cortina! De leesclub komt telkens samen in buurtcentrum Cortina op de laatste woensdag van de maand. We brengen elk een boek mee naar keuze. Een boek dat je heeft gepakt, wakker geschud, ontroerd of vrolijk heeft gemaakt. Recent gelezen of in een ver verleden, dat is niet belangrijk, zolang het maar is blijven plakken.

Wat je erover zegt of hoe, kan alle kanten uit gaan : een fragment voorlezen, gewoon het verhaal vertellen, iets zeggen over de auteur, een youtubefilmpje laten zien i.v.m. het boek, iemand in de groep uitnodigen om een dialoog te doen uit het boek, een vraag stellen die het begin kan zijn van een goeie babbel of een stevige discussie, een stukje muziek spelen …. Niks moet, alles mag en die vrijheid geeft precies de meest verrassende avonden.

Onze voorzitter houdt de tijd een beetje in de gaten, 10’ als uitgangspunt maar ook hier gaat het er vooral om dat iedereen aan de beurt komt en we laten zeker genoeg tijd voor de babbels tussendoor want die zijn vaak het memorabelst.

Zin om mee te doen?

Eerste afspraak: woensdag 26 september 20u Cortina (Kerkstraat 68, Antwerpen).

Meer info?

Mail dan naar voorzitter Kaz (kaziman2@scarlet.be) of verslaggever Lut (lut.vinck@telenet.be)