Waargebeurd

Waargebeurd

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

#18: Familie

Het is winter. De dagen zijn kort, de nachten zijn koud. Elke dag kruipt de kou vanonder deuren en kieren. Elke avond koude voeten... Maar gelukkig is er Waargebeurd! Op zondag 12 februari verwarmen we jullie koude harten met drie heerlijke verhalen die allemaal iets te maken hebben met het thema Familie. Er is thee en koffie en zelfs warme chocolademelk!

Waargebeurd
Datums
12 feb. 2023 16:00
26 mrt. 2023 16:00
23 apr. 2023 16:00
Organisator:
Arenberg Antwerpen
Locatie:
BARLOKAL
Arenbergstraat 28, Antwerpen