Slow Reading - Antwerpen Leest in de Nottebohmzaal

Ga mee op een ontspannen literaire reis

Voor de boekenmaand openen we de Nottebohmzaal voor lezers: neem je eigen boek mee en laat de buitenwereld vervagen terwijl je je verdiept in het geschreven woord in het historische hart van onze bibliotheek.

Neem je favoriete boek mee en kom samen lezen in de Nottebohmzaal. Zodra je de zaal binnenstapt, ruik je de geur van de 150.000 oudste boeken in de collectie en hoor je de stadsgeluiden verstommen. Kom een avond tot stilstand met jouw boek in onze historische bibliotheek. Zelfs met je  je e-reader ben je van harte welkom.  We zorgen voor een kopje thee en een stuk cake in een echt bookish omgeving. Later op de avond halen we nog enkele bijzondere stukken uit onze collectie boven als toemaatje.

In samenwerking met Antwerpen Leest

Een lezersplatform voor onze prachtige stad en haar inwoners, dat is wat Antwerpen Leest is. Antwerpen Leest omarmt lezers en voorlezers, bezoekers van de bibliotheek en van boekhandels … of je nu graag dikke romans, luisterboeken of strips leest, … voor iedereen die van boeken, lezen, verhalen, spoken word of slam houdt is er een plekje op dit platform.

Praktisch

Woensdag 8 november 2023, 19u – 21u

Woensdag 22 november 2023, 19u – 21u

In de Nottebohmzaal van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience

€ 5/ € 2,5 A-kaart / € 0 Kansentarief en -25 jaar

Slow Reading - Antwerpen Leest in de Nottebohmzaal
Datums
08 nov. 2023 19:00
22 nov. 2023 19:00
Organisator:
Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience
Locatie:
Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience
Hendrik Conscienceplein 4, Antwerpen