Schrijfworkshop 'Hier kom ik thuis'

In deze workshop onderzoek je met schrijfoefeningen hoe je je gedachten en gevoelens over het begrip 'thuis' in woorden kan uitdrukken.


‘Thuis’ is meer dan alleen de fysieke plek waar we wonen, het is een universeel begrip dat een diepe betekenis heeft voor ons allemaal. Het roept beelden op van warmte, veiligheid, verbondenheid en uitdagingen.


Maar hoe kunnen we woorden geven aan dit gevoel? Dat is precies wat we gaan onderzoeken in deze workshop. Samen duiken we in enkele voorbeelden uit de literatuur en doen we schrijfoefeningen om te ontdekken hoe we onze gedachten en gevoelens over ‘thuis’ kunnen uitdrukken in woorden.


Misschien is deze workshop wel het begin van een gedicht, een kort verhaal, of zelfs een boek over wat 'thuis' voor jou betekent.Voor deze workshop heb je geen schrijfervaring nodig. Iedereen die al schrijvend zijn of haar gedachten wil verkennen over het thema ‘thuis’, is van harte welkom.


Voor deze workshop breng je een voorwerp mee dat verbonden is met de plek waar jij je het meest thuisvoelt.


Docent


Igor Daems begeleidt de schrijfworkshop. Als ervaren schrijfdocent, copywriter en portretschrijver is Igor gepassioneerd door het luisteren naar mensen en het vormgeven van hun verhalen tot een mooi resultaat.


Locatie


De worskhop vindt plaats in de Schrijfhub van Creatief Schrijven in de wijk Groenenhoek in Berchem, op tien minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem.


Schrijfworkshop 'Hier kom ik thuis'
Datum:
21 apr. 2024
Startuur:
14:00
Einduur:
16:30
Organisator:
Creatief Schrijven vzw
Locatie:
Creatief Schrijven
Gitschotellei, Berchem (Antwerpen)