Grote Stockverkoop Boeken -- nieuwe boeken aan lage prijzen

Na het rare jaar dat 2020 was, kwam het minstens even bijzondere 2021. We zijn eindelijk klaar voor een nieuwe stockverkoop, al zal die nog net wel even anders verlopen dan we gewoon zijn.

Het wordt sowieso onze eerste gemaskerde stockverkoop***. Daarnaast houden we de deuren ook tussen de twee weekends open. Dit betekent dat iedereen dus meer kans heeft om rustig tussen de boeken te komen snuisteren... Iedere dag van 10u tot 18u.

Zoals u van ons gewend bent, hebben we weer vele interessante boeken gevonden, van kinderboeken tot literatuur, van kook- tot kunstboeken, van esoterie tot business, van geschiedenis tot populair wetenschappelijk... en alles wat daar tussenin zit!

***Opgelet: Mogelijk zal ook uw COVID-certificaat gevraagd worden aan de ingang. Dit zal afhangen van de beslissingen van het Overlegcomité en van de evolutie van besmettingen. We willen er alles aan doen om iedereen de kans te geven in een veilige omgeving te komen winkelen. We zullen dit uiteraard ook hier communiceren.

Grote Stockverkoop Boeken -- nieuwe boeken aan lage prijzen
Datum:
26 nov. 2021
Startuur:
10:00
Einduur:
18:00
Organisator:
Boekenmarkt de Markies
Locatie:
Zuiderpershuis
Waalsekaai 14, Antwerpen