'GEESTEN VAN BOEDAPEST' DOOR CHRIS CEUSTERMANS

Op 15 mei stelt Chris Ceustermans bij ons zijn boek 'Geesten van Boedapest' voor.


De avond start om 20.00 uur waarbij de auteur in gesprek gaat met Johan de Boose. Daarna volgt er een muzikaal intermezzo.
De avond sluiten we af met een signeersessie bij een glas.


Chris Ceustermans werkte als journalist voor onder meer De Morgen. In 2014 verscheen zijn debuutroman De Boekhandelaar (genomineerd voor de Bronzen Uil). Hij geeft les aan de SchrijversAcademie en publiceerde in literaire tijdschriften zoals Deus Ex Machina, Kluger Hans, DW B, Het liegend konijn en Gierik & NVT. In 2018 publiceerde hij bij Vrijdag een non-fictieboek over de legendarische J.M.H. Berckmans, Schrijven in de Grauwzone. In het najaar van 2021 verscheen dé biografie van de bibliothecaris van het jonge, zich emanciperende Vlaanderen: De man die van mensen hield. Emmanuel de Bom (uitgeverij Vrijdag).


Johan de Boose is een schrijver van romans, non-fictie, poëzie en theater. Hij is ook acteur en performer. Hij is doctor in de Slavische Talen en Oost-Europakunde aan de Universiteit Gent en studeerde in Bulgarije, Polen en Rusland. Daarna werkte hij ook als journalist voor kranten, tijdschriften, radio en televisie. In 2020 publiceerde hij bij De Bezige Bij Dondersteen, een hommage aan zijn vader. In 2019 werd zijn roman Het Vloekhout (De Bezige Bij) bekroond met de prijs voor het Spirituele Boek 2019 en genomineerd op de shortlist van de Libris Literatuurprijs.


Praktisch:


Waar: De Groene Waterman - Wolstraat 7, 2000 Antwerpen
Wanneer: Woensdag 15 mei - deuren open om 19.30 uur, start om 20.00 uur
Inschrijven is gratis en kan via groenewaterman@groenewaterman.be


'GEESTEN VAN BOEDAPEST' DOOR CHRIS CEUSTERMANS
Datum:
15 mei 2024
Startuur:
19:30
Einduur:
23:59
Organisator:
Boekhandel De Groene Waterman
Locatie:
Boekhandel De Groene Waterman
Wolstraat 7, Antwerpen