DUNK@Arenberg

In 2023 is Behoud de Begeerte, samen met onder andere het Poëziecentrum, op zoek naar jonge woordkunstenaars uit Antwerpen (stad en regio). Op 2 februari (20.15) ronden we deze zoektocht af met een programma in de Antwerpse Arenbergschouwburg waarin twaalf gedichten de stemmen van een nieuwe generatie vertolken.


Verwacht je aan energieke performances op het podium, een dj, grafische video’s die bij de gedichten gemaakt worden. We vieren het woord - als expressiemiddel, als ventiel, als doel op zich. Want in taal vinden we de mogelijkheid om te verbinden. En te dromen.


Met: Fien Andries, Lieselot Bellens, Luca Mattía Duyvendak, Doreen Hendrikx, Kaat Janssen, Xander Kindt, Nata Mandaria, Robbe Michielsen, Laura Anna Rossa, Gihozo Patrick Denis Tuyizere, Femke Vanhove en Aline Verbeke. Joyce Jenny Loir is presentator van dienst.


DUNK is een productie van Behoud de Begeerte i.s.m. Poëziecentrum, Jongerenbib Permeke, Mestizo Arts Platform, Totaal (het jongerenplatform van Creatief Schrijven) en Voem.


DUNK@Arenberg
Datum:
02 feb. 2024
Startuur:
20:15
Einduur:
21:45
Organisator:
Behoud de Begeerte
Locatie:
Arenberg Schouwburg
Arenbergstraat 28, Antwerpen