BoekHandelWandelWeekend met een dichter als gids - programma zaterdag

WANDEL RIJMT OP … boekhandel! Giet twee bijzonder ontspannende bezigheden in één fantastisch evenement en je krijgt het BoekHandelWandelWeekend.


Maak van het BoekHandelWandelWeekend een ware belevenis door op stap te gaan met een van de drie enthousiaste dichters. Ze tonen je Antwerpen Boekenstad elk op hun eigen, unieke manier.


Een ticket voor het Boekhandelwandelweekend kost 15 euro per persoon.
Vertreklocatie zaterdag 4 november 2023: bibliotheek Permeke, De Coninckplein 26, 2060 AntwerpenDe dichters vertrekken graag op tijd, dus zorg ervoor dat je minstens 20 minuten op voorhand aanwezig bent om je polsbandje en totebag af te halen.


11u: Andy Fierens


Andy Fierens neemt je mee langs een aantal notoire boekhandels. Onderweg vertelt hij je sappige anekdotes, raconteert hij verhalen met een knipoog, brengt hij met bravoure gedichten over de stad van zijn hart of vertelt hij geestige dan wel spannende Antwerpse sprookjes.


  • Vertrek om 11u aan bibliotheek Permeke
  • Aankomst rond 13u bij boekhandel Panoply

Reserveer je plekje bij Andy Fierens (11u)


11u30: Yves Kibi Puati Nelen


Kibi Puati laat beeld en woord hand in hand wandelen door de pittoreske Antwerpse straten. Samen struinend bespreken we komma's en spaties en staan we even stil bij de meest prestigieuze boekhandels. Laat taal de rode draad zijn om onze gedachten en ervaringen samen te vlechten tot een adembenemende wandeling door de literaire herinneringen van deze boekenstad.


  • Vertrek om 11u30 aan bibliotheek Permeke
  • Aankomst rond 14u bij boekhandel CronopiO

Boek je plaats bij Kibi Puati


12u30: Anke Verschueren


Anke Verschueren en haar grote liefde, de taal, nemen jou mee op sleeptouw op zoek naar een woord dat past bij wandelen, bij stilstaan, bij rondkijken, bij de weg kwijt zijn. Onderweg ligt er heel wat (on)zinnig moois op de loer.


  • Vertrek om 12u30 aan bibliotheek Permeke
  • Aankomst rond 15u bij Fnac

Wees zeker van je plek bij Anke Verschueren
Stippel je liever zelf je route uit, om op eigen tempo te ontdekken wat er in de boekhandels te beleven valt? Ook dat kan! Check de site van de Boekenmaand!.


BHWW
Datum:
04 nov. 2023
Startuur:
10:00
Einduur:
16:00
Prijs:
15 euro
Organisator:
Antwerpen Leest ism de Antwerpse Boekhandels
Locatie:
Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 26, Antwerpen