Ben ik dan een slechte mama?

Samen met haar Mega Toby en twee guitige dochters lijkt Patsy een doorsnee leven te leiden. Haar kinderen zijn grappig, sociaal, hulpvaardig en beleefd. Kinderen "uit de boekskes", zoals men weleens zegt. Maar op een dag keert het tij.

Wat ze ook doet, thuis loopt het alsmaar vaker mis. Wanneer ook de oudercontacten op school er steeds minder vrolijk aan toegaan, wordt haar gezin overspoeld door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses.

Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk verhaal dat voor veel mama's en papa's erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die superkrachten bezitten en dus net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag ‘het gemiddelde’ noemt.

Patsy Kerkhofs (Attitude Mindset) schrijft zonder gêne en met veel respect voor onze superhelden die net ietsje harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden. In bibliotheek Permeke leest ze stukken voor uit haar boek, geeft informatie over hoogbegaafdheid en gaat aan de hand van stellingen met jullie in gesprek.

Ben ik dan een slechte mama?
Datum:
24 mrt. 2022
Startuur:
20:00
Einduur:
22:00
Locatie:
Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 26, Antwerpen 6