Bart De Wolf signeert deel 2 van zijn spannende jeugdreeks

Op zaterdag 28 oktober komt Bart De Wolf zijn boek signeren. Las jij 'Monsters en mislukte superhelden'? Kom dan zeker langs voor het spannende vervolg!


Het geheim van de vulkaan is het gruwelijk spannende vervolg op ‘Monsters & mislukte superhelden’, waarin we kennismaakten met Floris, een jongen met superkrachten.


Floris’ krachten blijken te gevaarlijk voor zijn directe omgeving, waardoor hij niet meer naar huis kan. Samen met zijn vriend Haroen ontdekt hij de schuilplaats van andere kinderen met superkrachten in het hart van een vulkaan. Daar willen ze een nieuw leven opbouwen. Tot de groep een ander groot geheim ontdekt in de vulkaan, dat hen opnieuw bedreigt. Om te overleven moeten ze hun krachten bundelen.


Monsters en Mislukte Superhelden, het debuut van geboren verhalenverteller Bart De Wolf, werd meteen een groot succes. Dit spannende en meeslepende avontuur werd door zijn sfeer en stijl in de sfeer van Stranger Things, volop gesmaakt door jong en oud. Het Geheim van de Vulkaan is zelfs nog spannender te noemen.


Bart De Wolf signeert deel 2 van zijn spannende jeugdreeks
Datum:
28 okt. 2023
Startuur:
14:00
Einduur:
15:30
Locatie:
Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt
Schoenmarkt 16-18, Antwerpen