Angelo Tijssens en Bart Van Nuffelen - In gesprek met Vanessa Broes

Je hebt ‘schrijvende schrijvers’, auteurs die niets anders doen dan de ene roman na de andere neerpennen, en je hebt ‘alternatieve auteurs’. Die laatsten houden zich carrièregewijs met van alles en nog wat bezig tot ze plots ook als auteur voor het licht treden. Vanavond brengen we twee auteurs uit die laatste categorie samen.
Bart Van Nuffelen is regisseur van het Antwerpse gezelschap Martha!tentatief (kind aan het huis in De Kern!). De afgelopen jaren werkte hij samen met Lucas Derycke aan de podcast De kunst van het verdwijnen. Een ongelooflijke tocht door de Antwerpse joodse wijk en Diamantbuurt; wij waren onmiddellijk fan, en met ons de hele podcastgemeenschap.
Angelo Tijssens ken je als theatermaker en scenarist. Hij schreef enkele kortfilms en is coscenarist van de hitfilms Girl en Close. Zijn enorm goed onthaalde debuutroman De randen verscheen in 2022.
Vanessa Broes gaat met hen beiden heren in gesprek over het schrijverschap, het schrijven van een scenario, het maken van podcasts en alles wat daar tussen ligt.
“De randen is grote literatuur, omdat het boek kwetsbaarheid in kracht omzet.” - Peter Verhelst
In het kader van november Boekenmaand

kassa: € 7 | vvk: € 6

Angelo Tijssens en Bart Van Nuffelen - In gesprek met Vanessa Broes
Datum:
23 nov. 2023
Startuur:
20:15
Einduur:
20:15
Organisator:
Cultuurcentrum De Kern
Locatie:
Bibliotheek Bist
Bist 1, Wilrijk (Antwerpen)