Anna Calleeuw

Ik ben Anna (waving emoji) Ik zou hier volgens de stroom een uitleg over mezelf moeten geven, maar ik heb zelf nog geen idee wie ik ben. Dat is dus knap lastig, vandaar even wat kenmerken die ik genummerd heb. Oh mocht je jezelf erin herkennen, zullen we dan muntthee gaan drinken en spreken over het leven alstublieft? ( en anders ook hoor ;p) 1) Ik ben totaal onlogisch en ben daar perfect gelukkig mee 2) "Awkward" is iets gecreëerd door de maatschappij, en bestaat dus niet echt. 3) Ik co-house in het beestenbos in het mooie Antwerpen. We hebben namelijk vijf kameleons, drie gerbels, twee katten, twee vogels en drie miljard vissen. Oh en er wonen ook nog drie andere jongens bij ;) 4) Ik vind alles interessant, hoewel ik vind dat mijn interesses niet ver rijken. 5) Ik ben niet bezig met tijd, maar leef in periodes. 6) 8 is mijn lievelingsgetal, want als je die op zijn zijde legt is het een oneindigheidsteken.
Wie heeft jou aangezet tot lezen?

Op mijn lagere school konden ouders extra boekjes kopen voor de kinderen om te lezen in hun vrije tijd. Mijn mama kocht ze steenvast allemaal. Ik had er altijd weinig intresse in tot we op vakantie waren en ik het boek Lena's Lijstje in mijn handen kreeg sindsdien was ik helemaal verkocht aan het lezen.

Wat is jouw guilty lees-pleasure?

Romantic-comedy!! Ik heb mij helmaal verloren in de Crazy Rich Azians serie van Kevin Kwan. Ook heb ik een gilletje gelaten bij One Day in December van Josie Silver. Lekker wegzwijmelen....

Welke auteurs/personages mogen aanschuiven aan jouw laatste avondmaal?

Zonder twijfel Haruki Murakami, hoewel ik denk dat veel mensen deze auteur zouden kiezen. Het personage Garp uit The Word According to Garp van John Irving mag mij altijd komen vergezellen.

Welk boek zou je herlezen als je tijd zou hebben?

The Word According To Garp van John Irving

Met wie deel je je goesting voor lezen?

Met mijn lieve instagramvolgers op mijn boekenprofiel <3 Mijn vriend hoort het ook aan, ik weet niet of hij nog echt luistert haha!

Welk boek heb je het meest cadeau gegeven?

The Circle van Dave Eggers.

Hoe kies je je volgende boek?

Op gevoel, puur op gevoel.

Andere lezers kunnen bij jou terecht voor tips over…

Literaire fictie en magisch realisme. Non- fictie: geschiedenis en theologie.

Je eigen website/vlog/facebook pagina

https://www.instagram.com/carpe__librum_/?hl=en

Ik lees

Verschillende boeken tegelijkertijd

Ik lees het liefst

In bad

Lezen is voor mij

fantaseren

Als ik een boek niet goed vind

Lees ik het toch uit

Mijn boeken moeten

maagdelijk wit blijven


Anna Calleeuw

Anna Calleeuw

I think escapism is really important.

Enkele leestips van Anna

Ontdek enkele leestips van Anna