Antwerpen Leest één jaar!

29 april 2021

De lezerscommunity Antwerpen Leest bestaat één jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan! Dankzij onze stadslezers groeide Antwerpen Leest in minder dan een jaar uit tot een groot lezersplatform voor onze prachtige stad en haar inwoners.

Bedankt stadslezers!

Dankzij jullie is Antwerpen Leest geworden wat het nu is en we groeien nog elke dag!

Ons verjaardagsfeest begint niet toevallig op Wereldboekendag en eindigt een week later met een cadeautje voor elke stadslezer: een Antwerpen Leest totebag met verrassing. Deze totebag kan je vanaf 30 april afhalen in de bibliotheken Permeke, Merksem Park en Wilrijk Bist tijdens de openingsuren van de bib.

Hoe weet je of je een stadslezer bent? Je hebt je via deze website aangemeld als stadslezer en al één of meerdere boekentips geschreven. Of je bent alvast stadslezer op Facebook en vast van plan om je ook op het platform aan te melden. Of je bent een van onze geweldige redacteurs en je schrijft artikelen of interviews om zo Literair Antwerpen extra in kaart te brengen. Of je volgt ons op instagram.

Samen verdwalen in verhalen is nóg leuker en we hopen dat we elkaar dit jaar snel eens in het echt kunnen ontmoeten. En we zeggen het nog maar eens: bedankt!