WRITER’S COLLAB x Rima Orie

Ben je een outliner of discovery writer? Hoe laat je de woorden uit je pen vloeien? Is writer’s block nu echt het einde?

Op zoek naar jouw eigen schrijfstijl en tips? Creatief Schrijven Jong brengt jou in contact met vier verschillende auteurs en andere jonge schrijvers om samen op ontdekking te gaan!

In drie sessies leer je het schrijfproces kennen achter ’t boek van de auteur en duik je in de wereld van het schrijverschap. Laat je door gepubliceerde schrijvers inspireren, daag je schrijftalent uit en creëer je eigen stem en stijl… Eureka! Daar heb je het, alle puzzelstukjes vallen in elkaar, een tekst die jij schreeuwt.

In november slaan we de handen in elkaar met Rima Orie!

Over Rima Orie

Creëer een fantasierijke wereld bewoond door een diverse cast aan personages samen met Rima Orie. Hoe stel je personages samen die je lezers betoveren en het verhaal op hun schouders dragen? Hoe groot moet je wereld zijn voor een wervelend avontuur? Zijn de grenzen van fantasy echt ongelimiteerd? Laat je verbeelding de vrije loop gaan en transformeer je ideeën in knallende avonturen.


Prijs

Per reeks betaal je 15 euro.
Neem je deel aan alle vier reeksen dan geniet je korting en betaal je 50 euro. Mail naar post@creatiefschrijven om je in te schrijven voor het volledige programma!

WRITER’S COLLAB x Rima Orie
Datums
09 nov. 2022 17:00
16 nov. 2022 17:00
30 nov. 2022 17:00
Organisator:
Creatief Schrijven JONG
Locatie:
Creatief Schrijven
Gitschotellei, Berchem (Antwerpen)