Leesclub • Ik ben er niet (Lize Spit)

Met Paul De Dijn en een glas wijn
Zin om met een glaasje wijn in de ene hand en het boek in de andere, onder leiding van Paul De Dijn, jouw leeservaringen met andere lezers te delen? Op voorhand inschrijven is sterk aan te bevelen, wanneer een leesclub uitverkocht is kan een plaats niet meer gegarandeerd worden.

Literaire lezing Lize Spit en Gaea Schoeters inbegrepen
Naar aanleiding van het gesprek met beide auteurs organiseren we een leesclub. Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc De Kern.

Ik ben er niet
De Brusselse Leo is tien jaar samen met haar vriend Simon. Verbonden door een moeizame jeugd, heeft het koppel weinig anders nodig dan elkaar. Tot alles kantelt: Simon komt midden in de nacht thuis en lijkt vanaf dat moment iemand anders. Langzaam valt Leo's minutieus opgebouwde bestaan uiteen, tot het punt waarop het gevaarlijk wordt. Ik ben er niet is een verhaal over toewijding en verraad, over twee mensen die op hun eigen manier gemankeerd zijn, maar die hun uiterste best doen opgemerkt te worden, lief te hebben en te leven.

Leesclub • Ik ben er niet (Lize Spit)
Datum:
16 sep. 2021
Startuur:
20:15
Einduur:
21:45
Locatie:
Openbare Bibliotheek Bist
Bist 1, Wilrijk