Ben ik dan een slechte mama - Patsy Kerkhofs

Samen met haar man en twee guitige dochters lijkt Patsy een doorsnee leven te leiden. Haar kinderen zijn grappig, sociaal, hulpvaardig en beleefd. Kinderen uit de boekskes, zoals men weleens zegt. Maar op een dag keert het tij.
Wat ze ook doet, thuis loopt het alsmaar vaker mis. Wanneer ook de oudercontacten op school er steeds minder vrolijk aan toegaan, wordt haar gezin overspoeld door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses. Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk verhaal dat voor veel mama’s en papa’s erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag ‘het gemiddelde’ noemt. Patsy schrijft zonder gêne, maar vooral met groot respect voor zij die een tikkeltje harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden.
In jullie gezelschap vertelt Patsy over de moeilijke jaren die ze hebben gehad. En vooral hoe ze dat gedaan hebben. Een lezing hoeft geen eenrichtingsverkeer te zijn. Interactief en inspirerend? Graag!
Info: bib.hoboken@antwerpen.be
Tickets: Voorverkoop: 4 euro, Kansentarief: 2 euro op www.gravenhof.org of aan de balie van bib Hoboken.
Max 15 deelnemers

Ben ik dan een slechte mama - Patsy Kerkhofs
Datum:
21 apr. 2022
Startuur:
20:00
Einduur:
22:00
Locatie:
Bibliotheek Hoboken
Kapelstraat 64, Hoboken